Verwijsindex Gooi en Vechtstreek

Interesse in een training

De training is voor alle professionals die binnen Gooi en Vechtstreek met de Verwijsindex werken. De training wordt gegeven door een ervaren medewerker van Multisignaal die zowel vanuit juridisch perspectief als vanuit het perspectief van een ervaringsdeskundige met jullie inzoomt op de verwijsindex. De nadruk zal liggen op de praktijk. Voor uitleg over ‘knoppen’ in de verwijsindex en andere technische vragen raden wij u aan de E-learning te volgen.

Is er vanuit uw organisatie veel interesse? Vanaf 15 personen bieden wij ook incompany-trainingen aan.

E-learning

Het is van belang om van de voren de E-learning te doen; op deze manier kunnen we tijdens de training aan de slag met gerichte vragen.
De link naar de E-learning en het wachtwoord worden verstuurd na inschrijving. De training zal digitaal gegeven worden en ongeveer een uur duren.

Gelijk aan de slag? Log dan in via MULTIsignaal en klik op ‘Links’ in het menu. Hier vind je de link naar de e-learning omgeving.

Interesse in een training

Ondersteuning bij het gebruik van de verwijsindex

Heeft u vragen over uw account, bent u uw inloggegevens vergeten of  heeft u problemen met het gebruik van De Verwijsindex? Neem dan contact op met de helpdesk van De Verwijsindex via helpdesk@multisignaal.nl of telefoonnummer 0187 64 1747

Heeft u als professional andere vragen, dan kunt u contact opnemen met Regio Gooi en Vechtstreek door te mailen naar verwijsindex@regiogv.nl